Turizmi / 2 Nëntor 2023, 10:16

Barcelona pret turistët nudo në muze, arsyeja do ju habisë

Barcelona pret turistët nudo në muze, arsyeja do ju habisë

Muzeu arkeologjik i Katalonjës në Barcelonë ofroi kohët e fundit një mundësi të pazakontë. Ata mirëpritën nudistët në një vizitë të veçantë. Ata u lejuan të eksploronin ‘pa perde’ ekspozitën kushtuar fotografive të Luigi Spina të Riace Bronzes, si dhe statujat nudo greke të luftëtarëve të shekullit të 5-të para erës sonë, të gjetura në vitin 1972 pranë Riace.

Sipas La Repubblica, Muzeu ka bashkëpunuar me Klubin e Naturizmit Katalanas për të krijuar një turne 90-minutësh. Gjatë kësaj eksperience, vizitorët patën mundësinë të vlerësojnë veprat e artit duke marrë pozat e vetë skulpturave, krejtësisht nudo, edhe në prani të vizitorëve të tjerë.

Horoskop