Modë / 3 Nëntor 2023, 13:01

Dikur konsideroheshin të shëmtuara, sot janë trend. 8 super kombinime me çorapet deri poshtë gjurit

Dikur konsideroheshin të shëmtuara, sot janë trend. 8 super

Çorapet e gjata deri poshtë gjurit, të cilat më parë konsideroheshin si të shëmtuara dhe me forcë fshiheshin poshtë pantallonave, sot na provojnë të kundërtën.

Çorapet e tejdukshme, apo me ngjyra dhe të plota sot janë trendi më ‘cool’ që mund të ekzistojë.

Me funde, apo fustane dhe të kombinuara me këpucë ato i japin një pamje super të veçantë ditëve tona. Në fakt ato u kthyen në një trend të fuqishëm kryesisht gjatë pasarelave të pranverë/ verë 2024.

Kombinimet me to mund të jenë të pafundme, por idealja do të ishin me fustane dhe funde të shkurtër, duke lënë një hapësirë të zbuluar të këmbës.

Dikur konsideroheshin të shëmtuara, sot janë trend. 8 super

Dikur konsideroheshin të shëmtuara, sot janë trend. 8 super

Dikur konsideroheshin të shëmtuara, sot janë trend. 8 super

Dikur konsideroheshin të shëmtuara, sot janë trend. 8 super

Dikur konsideroheshin të shëmtuara, sot janë trend. 8 super

Dikur konsideroheshin të shëmtuara, sot janë trend. 8 super

Dikur konsideroheshin të shëmtuara, sot janë trend. 8 super

Dikur konsideroheshin të shëmtuara, sot janë trend. 8 super

 

Horoskop