
“METAMORFOZA E ISLIT” Djali që ndryshon sa herë e përshtatet kudo, në çdo kohë
Nga: Santana Çomora Fotografia: Armand Habazaj Fashion Editor: Niko Komani Editor: Xhoia Dumi Design: Aldo Beshiri Redaktimi letrar: Etleva &Ccedi...
Kjo recetë u përgatit nga Maison de goût
Përbërësit: 6 lugë trahana e kuqe ose e bardhë, 6 gota ujë, 2 lugë gjelle salcë domatesh, 1 lugë çaji spec i kuq i ëmbël, piper, 1 lugë çaji nenexhik dhjozmë) i thatë ose i njomë, vaj ulliri, kripë, 1 thelpi hudhër, spec pikant (opsionale)
Përgatitja: Në një tenxhere shtojmë 2-3 lugë gjelle vaj ulliri. Pasi është ngrohur pak, shtojmë trahananë dhe hudhrat. I skuqim në zjarr mesatar së bashku. Më pas shtojmë erëzat, salcën e domates dhe i skuqim shumë pak. Më pas shtojmë si fillim 3 gota ujë. I përziejmë mirë të gjitha së bashku, shtojmë kripën dhe i përziejmë përsëri derisa masa të tretet në ujë. Pasi supa trashet pak dhe fillon të vlojë, shtojmë dhe tre gotat e tjera të ujit dhe i përziejmë gjatë gjithë kohës derisa masa trashet pak por jo shumë. E servirim të ngrohtë. Ju bëftë mirë!
Nga: Santana Çomora Fotografia: Armand Habazaj Fashion Editor: Niko Komani Editor: Xhoia Dumi Design: Aldo Beshiri Redaktimi letrar: Etleva &Ccedi...
Nga: Doreada Mio Ato janë dy. Të pozicionuara, njëra në fillim dhe tjetra në fund të avionit. Njëra njofton ngritjen, tjet...
Diva e muzikës botërore Madonna ka zhvilluar edhe ndalesën e fundit të turneut të saj të shumëpritur “The Celebration...