Modë / 8 Nëntor 2023, 13:50

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga këto modele do zgjidhnit për ta provuar menjëherë

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Jemi në stinën e vjeshtës, kur i ftohti po bëhet edhe më prezent në përditshmëritë tona. Por, sigurisht ai nuk mund të na pengojë të veshim dhe të kombinojmë gjërat që duam.

Ju kujtohen fundi i Ambra Angiolini-t, sot një nga trendet e asaj kohe, rikthehet fuqishëm në modë këtë vit. Sa klasik ashtu edhe sportiv, ai është fundi që i jep tjetër sharm dhe elegancë ditëve tuaja.

Po ju cilin nga modelet e mëposhtme do të zgjidhnit për ta pasur në garderobë, e për ta provuar menjëherë?

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

Fundi i Ambra Angiolini-t më 'IN' i momentit, po ju cilin nga

 

 

Horoskop