News / 18 Nëntor 2023, 09:18

Ulen temperaturat në të gjithë vendin, fshatrat e Korçës zbardhen nga dëbora

Ulen temperaturat në të gjithë vendin, fshatrat e

Ulja e temperaturave ka sjellë edhe reshjet e para të borës këtë të shtunë të 18 nëntorit  në disa fshatra malorë të qarkut juglindor në lartësinë mbi 1300 metra .Fshatra turistike si Dardha dhe Voskopoja janë zbardhur nën petkun e bardhë të borës ndërkohë është punuar për kriposje e pastrim.

Trashësia e borës në Dardhë ka arritur deri në 6 cm . Bora ka përfshirë edhe disa fshatra si Panariti dhe Lekasi . Në Panarit trashësia e borës ka shkuar deri në 20 cm. Nga informacionet nuk paraqiten probleme në qarkullim.

 

Horoskop