News / 19 Nëntor 2023, 11:00

Artisti i mirënjohur, Altin Goci, sjell 'Kthehem Prap' për të gjithë nostalgjikët e muzikës së tij

Artisti i mirënjohur, Altin Goci, sjell 'Kthehem Prap' për

Një interpretim magjik do vijë për publikun këtë të enjte. 'Kthehem Prap' do të jetë koncerti që do të zhvillohet nga artisti i mirënjohur Altin Goci më 23 nëntor, në Qendrën Kulturore të Katedrales Orthodhokse.


Ky koncert, do të jetë një rikthim i anëtarit të grupit të "Ritfolk" dhe "Kthehem Prap" do të sjell të gjitha këngët e tij hit, për këdo që ka nostalgji për atë muzikë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Altin Goci (@gocialtin)


Në koncert do të jenë të pranishme dhe dy vajzat e artistit, Kloa dhe Hana.

Prej vitesh emri i Altin Gocit është një vlerë e shtuar e krijimtarisë muzikore shqiptare. madje grupi "Ritfolk" ishte ndër të parët që futi frzmën e grupeve në Shqipëri.


Ndërkohë sa i përket biletave, ato gjenden në hollin e Qendrës Kultuore të Kishës Orthodhokse, nga ora 10:00 deri në orën 14:00.

Horoskop