News / 21 Nëntor 2023, 10:06

Botimet "Living", 8 titujt më të shitur në Panairin e Librit "Tirana 2023"

Botimet "Living", 8 titujt më të shitur në Panairin e

Në një ditë kur mendohet se magjia e shfletimit të librave ka humbur, kjo në sajë të zhvillimit të teknologjisë, edicioni i 26-të i Panairit të Librit “Tirana 2023” na vërtetoi të kundërtën.

Nën moton “Libri na bashkon të gjithëve”, ky panair çeli dyert nga data 15 nëntor deri më 19 nëntor, kur të rritur e fëmijë u dyndën nga mëngjesi në darkë për t’u njohur dhe për të bërë të tyret titujt e rinj të librave. Ishin plot 5 ditë të mbushura me promovime, takime e diskutime mbi sfidat, me të cilat përballet libri e leximi.

Aty morën pjesë 95 shtëpi botuese nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi, ku mes tyre sigurisht gjendej edhe stenda e botimeve "Living", e cila prej nëntë vitesh ka njohur një shifër rekord shitjesh në përgjithësi, por në veçanti këtë vit, të këtyre titujve:

Harabeli i kuq - Jason Matthews

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Botimet Living (@botimetliving)

 

Trëndafila të humbur - Martha Hall Kelly

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Botimet Living (@botimetliving)

 

Kurrën e kurrës - Colleen Hoover

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Botimet Living (@botimetliving)

 

Menopauza - Dr. Naomi Potter & Davina McCall

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Botimet Living (@botimetliving)

 

Nesër, nesër dhe nesër - Gabrielle Zevin

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Botimet Living (@botimetliving)

 

Shtëpia buzë liqenit - Kate Morton

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Botimet Living (@botimetliving)

 

Urdhri - Daniel Silva

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Botimet Living (@botimetliving)

 

Jam e lumtur që nëna ime vdiq - Jennette McCurdy

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Botimet Living (@botimetliving)

 

Horoskop