Astroliving / 22 Nëntor 2023, 12:50

Jemi në sezonin e Shigjetarit, 5 shenjat e zodiakut që do të kenë ndryshime pozitive

Jemi në sezonin e Shigjetarit, 5 shenjat e zodiakut që do të

Zyrtarisht themi se sapo ka nisur sezoni i Shigjetarit dhe Dielli do të futet në këtë shenjë. Ky do të jetë një muaj kthese dhe ndryshimi për mirë për Shigjetarët, të cilët do të bekohen nga një ndjenjë e fortë besimi për njerëzit që e rrethojnë. Por, kujdes mos e tejkaloni. Vetëbesimi i tij po ashtu do të jetë tejet i fortë.

Planeti i tij sundues është Jupiteri, ndaj konsiderohen si njerëz me shumë fat dhe e arrijnë atë që duan shumë lehtë.

Por nga ky fat i tyre do të përfitojnë edhe dy shenja të tjera në veçanti, të cilat menjëherë sapo ju jepet mundësia e shfrytëzojnë çdo situatë në favorin e tyre. E kemi fjalën për shenjën e Dashit dhe Luanit. Por nuk mbeten pa gjë edhe Binjakët, Virgjëreshët dhe Peshqit.

Gjatë këtij muaji me Diellin në Shigjetar këto shenja të zodiakut çfarë do të mendojnë për ta pasur, do ta kenë. Shumë ëndrra të cilat kanë qenë në sirtar prej disa kohësh, ka gjasa që të realizohen.

Peshqit në veçanti mund të presin më shumë ambicie dhe lidhje me brendësinë e tyre. Duke pasur të njëjtin sundimtar si Shigjetari, Jupiterin, ata do të ndihen më të sigurt për veten dhe besimet e tyre.

 

Horoskop