News / 29 Nëntor 2023, 14:52

Keni dëgjuar për butikun më të ri në Tiranë?

Keni dëgjuar për butikun më të ri në Tiranë?

Tirana është kthyer në një ‘hub’ për transformime. Duke nisur nga artiketurura e deri te fashion, gjenden detaje nga më impresionueset. Së fundmi, në kryeqytetin tonë ka marrë formë një koncept revolucionar që premton të çojë eksperiencën “shopping” në nivelin tjetër —Butiku IQOS. Ky bashkëpunim midis IQOS dhe studios Dhiamandi po krijon një standard të ri të skenës së butikëve të Tiranës, duke premtuar një përzierje unike të artit, teknologjisë dhe elegancës.

I vendosur në zonën më aktive të Tiranës, IQOS Boutique është i destinuar të jetë një qendër për aktivitete, mbledhje kulturore dhe eksperienca unike. Studio Dhiamandi, e njohur për disenjot e saj novatore dhe estetikën e rafinuar, ka dhënë aftësinë e saj artistike për të krijuar një hapësirë që kombinon elegancën me inovacionin.

Nga dekorimi novator te gama e gjerë e produkteve IQOS, ky butik synon të ofrojë më shumë sesa një përvojë blerjeje – ai premton të jetë një eksperiencë unike për këdo që kërkon një përvojë të nivelit tjetër.

Së shpejti me më shumë informacione mbi këtë butik që synon të sjellë një përvojë të re në komunitet dhe të festojë artin dhe inovacionin.

 

Horoskop