News / 30 Nëntor 2023, 17:31

Gruaja lan në vaskë pemën e Krishtlindjeve, videoja virale po nxit debate: Po ju a e pastroni?

Gruaja lan në vaskë pemën e Krishtlindjeve, videoja virale po

Sezoni i festave ka nisur zyrtarisht dhe miliona familje në mbarë botën kanë filluar të rregullojnë shtëpitë e tyre. Dekorimi i shtëpisë tuaj është ndoshta një nga mënyrat më të lehta dhe më argëtuese për të hyrë në frymën e festave. Megjithatë, ndoshta komponenti më i rëndësishëm është hapja e pemës së Krishtlindjes.

Nuk ka asgjë që mishëron Krishtlindjen më shumë se sa një bredh jeshil ose bredh i bardhë me drita dhe zbukurime. Ashtu si aktori amerikan Clark Griswold në pushimet e Krishtlindjeve të National Lampoon, disa familje e bëjnë traditë prerjen e pemës së tyre. Sigurisht, ekziston edhe opsioni më i rregullt i shfaqjes së një peme artificiale të Krishtlindjes në shtëpinë tuaj. Nuk ka asnjë mënyrë të gabuar për të dekoruar një pemë të Krishtlindjes. Megjithatë, mund të ketë një mënyrë të gabuar për të pastruar një.

Një grua në TikTok u bë virale pasi ndau me ndjekësit e saj një video duke larë pemën e saj artificiale të Krishtlindjes në vaskë. Në video, e cila është parë më shumë se 1.7 milion herë, Rhema filloi duke shkëputur pemën e saj artificiale pjesë-pjesë.

Së pari, ajo spërkati pjesën e sipërme të pemës së saj me një pastrues dhe më pas hapi rubinetin e ujit dhe vendosi në vaskë me pemën brenda, duke e futur pemën artificiale nën rubinet. Disa copëza papastërtie u shpërlan në vaskë dhe kaluan, ndërsa Rhema shkundi ujin e mbetur nga pema e saj. Megjithatë, klipi viral bëri që shumë njerëz të pyesin nëse duhet të bëjnë të njëjtën gjë me pemët e tyre të Krishtlindjeve këtë vit.

Horoskop