Modë / 4 Dhjetor 2023, 10:16

Si të vishni UGG, 5 ide për t'u frymëzuar menjëherë

Si të vishni UGG, 5 ide për t'u frymëzuar

Ka nga ata që nuk i preferojnë ndoshta shumë, por ka dhe nga ata që i duan pa kushte dhe do t’i vishnin nga mëngjesi në mbrëmje. Çizmet ikonike UGG do të vazhdojnë të kryesojnë listën edhe për këtë sezon dimri.

Këto çizme ose gjysmë- çizme që fillimisht janë përdorur nga sërfistët për të mbajtur këmbët e tyre të ngrohta, tashmë e kanë zgjeruar përdorimin e dhe për daljet në përditshmëri, apo vajtjet në punë. Të ngrohta, dhe super komode, pa një palë të tilla  nuk mund ta imagjinojmë stinën e ftohtë të dimrit.

Por si t’i vishni UGG- të në mënyrë të përsorur, po jua tregojmë 5 kombinime tani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nine ???? (@marine_audineau)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Auré ???? (@_aurep)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 根花 (@kkkhhh38)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMINA MEIER (@donnaromina)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irma Tessar (@irmatessar)

 

Horoskop