Modë / 6 Dhjetor 2023, 21:33

NY Times publikon 71 personalitetet e veshur më "stylish" këtë vit

NY Times publikon 71 personalitetet e veshur më "stylish"

Edhe këtë vit, gazeta e famshme amerikane Ne York Times ka hartuar listën e saj të veçantë me 71 personalitetet më "stylish" ose në modë të skenave aktuale.  

Emrat nuk janë sipas një rendi numrash, por një listë që paraqet personazhe të famshëm nga bota e politikës, kinemasë, TV, muzikës, sportit, modës dhe më gjerë.

Ka disa emra që padyshim që do t'i kishim pritur, si Rihanna, Beyonce dhe Taylor Swift (së fundmi është shpallur edhe personi i vitit nga Time). Ose edhe Margot Robbie e cila u përfshi edhe e vetme dhe si Barbie, dizajnerët Miuccia Prada dhe Phoebe Philo dhe çifti i fuqishëm i formuar nga Victoria Beckham dhe David Beckham.

Në fakt, ka edhe shumë burra: nga Pharrell tek Paul Mescal, nga sipërmarrësi Zuck te stilisti LuxuryLaw, Troye Sivan, Pascalis Punk dhe gjithashtu një përmendje e veçantë për Mbretin Charles III. Për t'i parë të gjitha emrat klikoni këtu.
NY Times publikon 71 personalitetet e veshur më "stylish"NY Times publikon 71 personalitetet e veshur më "stylish"NY Times publikon 71 personalitetet e veshur më "stylish"NY Times publikon 71 personalitetet e veshur më "stylish"NY Times publikon 71 personalitetet e veshur më "stylish"NY Times publikon 71 personalitetet e veshur më "stylish"

 

 

 

 

Horoskop