Modë / 17 Dhjetor 2023, 11:09

Sipas ekspertëve të modës, kjo është ngjyra në trend për vitin 2024

Sipas ekspertëve të modës, kjo është ngjyra në

Pa dyshim të gjitha ngjyrat janë të bukura, por për industrinë e modës çdo vit njëra prej tyre zë një vend të veçantë duke u kthyer në trend.
Mendimi abstrakt është një konsideratë vjetore për ekspertët në Institutin e Ngjyrave, të cilët kalojnë nëpër pistat e modës së lartë, tendencat e dizajnit të brendshëm, momentet e kulturës pop dhe psikologjinë njerëzore për të bërë zgjedhjen e tyre.


Ngjyra e cila ka dominuar pasarelat e anverë-Verë 2024, veçanërisht në Milano me shtëpitë italiane si Gucci, Jil Sander dhe Sportmax në krye, janë tonet e pjeshkës dhe kur bëhet fjalë për modën prisni që rrugët të pushtohen nga kjo ngjyrë.
Sipas hulumtimit të tyre, kjo nuancë do të përcaktojë vitin 2024. Sipas stilistëve, këto nuanca përcjellin qetësi dhe ndjesi paqeje, raporton CNN.


“Ne po kalojmë shumë trazira në jetën tonë dhe kemi nevojë për një ngjyrë që është edukative. Është një nuancë e ngrohtë dhe komode. Dhe është shumë i prekshëm”, tha një specialiste e ngjyrave.

Horoskop