Modë / 18 Dhjetor 2023, 13:42

Pulovrat me gërsheta, 7 modele që duhet t'i keni patjetër në garderobë këtë periudhë

Pulovrat me gërsheta, 7 modele që duhet t'i keni patjetër

Janë një dashuri e përjetshme për sezonin e dimrit dhe në garderobë vlen të thuhet, se sado të kesh, përsëri nuk mjaftojnë.


E kemi fjalën për pulovrat e leshta me gërsheta. Të kombinueshme me çdo gjë, xhinse, pantallona klasike, fustane kryesisht midi, ato janë një 'perlë' për këto ditë të ftohta.


Në këtë artikull po ju tregojmë disa modele të tyre, që duhet t'i provoni menjëherë. Nëse nuk keni, mos hezitoni t'i blini.

Pulovrat me gërsheta, 7 modele që duhet t'i keni patjetër

Pulovrat me gërsheta, 7 modele që duhet t'i keni patjetër

Pulovrat me gërsheta, 7 modele që duhet t'i keni patjetër

Pulovrat me gërsheta, 7 modele që duhet t'i keni patjetër

Pulovrat me gërsheta, 7 modele që duhet t'i keni patjetër

Pulovrat me gërsheta, 7 modele që duhet t'i keni patjetër

Pulovrat me gërsheta, 7 modele që duhet t'i keni patjetër

 

Horoskop