Modë / 21 Dhjetor 2023, 16:58

Mendoheni gjatë se çfarë të vishni, frymëzohuni nga këto 5 kombinime perfekte të çantave me këpucët

Mendoheni gjatë se çfarë të vishni, frymëzohuni nga

Ti quash thjeshtë aksesorë do të ishte një nënvlerësim. Ato janë një element kryesor i çdo "look"-u, janë konstante në çdo listë dëshirash dhe një obsesion i përsëritur i njerëzve të botës së modës.


E kemi fjalën për këpucët dhe çantat, pa të cilat nuk mund të hedhim dot asnjë hap jashtë shtëpisë. Është e rëndësishme të dihet të kombinohen me njëra- tjetrën, pasi në këtë rast përbëjnë një "duo" perfekte.


Nëse shpesh nuk dini me çfarë këpucësh të kombinoni çantat ose anasjelltas, po ju tregojmë 5 kombinime që mund të frymëzoheni menjëherë.

Mendoheni gjatë se çfarë të vishni, frymëzohuni nga

Mendoheni gjatë se çfarë të vishni, frymëzohuni nga

Mendoheni gjatë se çfarë të vishni, frymëzohuni nga

Mendoheni gjatë se çfarë të vishni, frymëzohuni nga

Mendoheni gjatë se çfarë të vishni, frymëzohuni nga

Mendoheni gjatë se çfarë të vishni, frymëzohuni nga

Horoskop