Modë / 26 Dhjetor 2023, 12:22

Nga Sydney Sweeney, tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më mirë këtë javë

Nga Sydney Sweeney, tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Java e fundit ka qenë dëshmitare jo vetëm e darkës së Krishtlindjes, por edhe e eventeve të rëndësishme si premiera dhe tapete të kuq, ku yjet morën të gjithë vëmendjen me veshjet e tyre.


Ka nga ato, si Sydney Sweeney, që janë fokusuar tek eleganca dhe thjeshtësia dhe nga ata si Rihanna , që kanë zgjedhur një look më të fortë dhe me ngjyra të ndezura.


Në këtë artikull po ju tregojmë se cilat janë cilësuar si të veshurat më mirë gjatë kësaj jave, nga vlerësuesit e botës së modës.

Nga Sydney Sweeney, tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Sydney Sweeney

 

Nga Sydney Sweeney, tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Rihanna

Nga Sydney Sweeney, tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Angelina Mango

 

Nga Sydney Sweeney, tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Elle Fanning

 

Nga Sydney Sweeney, tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Blake Lively

 

Nga Sydney Sweeney, tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Nicoletta Romanoff 

 

Nga Sydney Sweeney, tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Rosamund Pike

 

Nga Sydney Sweeney, tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Cristiana Capotondi

 

Nga Sydney Sweeney, tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Lily James

 

Nga Sydney Sweeney, tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Jennifer Lawrence

 

Nga Sydney Sweeney, tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Bella Hadid

 

Horoskop