Modë / 27 Janar 2024, 11:59

Plot stil dhe elegancë, kjo ishte java e kuadrateve të Grida Dumës

Plot stil dhe elegancë, kjo ishte java e kuadrateve të Grida

Elegante, plot stil, e kuruar gjithmonë deri në detaje! Epo po, e kemi fjalën sërish për Grida Dumën.

Ish- politikania, e tashmë figurë televizive, me një karakter e dukje gjithmonë të hekurt, ndër të tjera kurrë nuk harron të ecë krah për krah me modën. Një aspekt që siç është shprehur vetë ajo, kur i është dashur të flasë mbi këtë temë, tregon shumë për personalitetin e idividit dhe mbi të gjitha të bën të ndjehesh mirë me veten.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grida Duma (@gridadumaal)

Nëse do të hedhim një sy në daljet televizive të Grida Dumës këtë javë, po ashtu dhe në postimet e rrjeteve sociale do të vërejmë një "British vibe", ku kanë dominuar kuadratet. Detaje që nuk janë me të thjesht se duken bukur, por siç vihet re gjithmonë ish- politikania është shumë e kujdesshme në veshjet që zgjedh, në mënyrë që të jetë "matchy" edhe me ambientin ku gjendet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grida Duma (@gridadumaal)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grida Duma (@gridadumaal)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grida Duma (@gridadumaal)

Horoskop