Modë / 31 Janar 2024, 10:11

Fundet e sezonit të ri, 10 modele që mund t'i kopjoni menjëherë dhe do të dukeni super "cool"

Fundet e sezonit të ri, 10 modele që mund t'i kopjoni

Të gjithë këtë periudhë i kanë sytë nga tendencat e modës që do të shoqërojnë vitin 2024, veçanërisht kur bëhet fjalë për sezonin Pranverë- Verë që e kemi shumë pranë.

Deri më tani janë zbuluar disa tendenca që do të dominojnë këtë vit si ngjyrat, etj., por këtë artikull do ia kushtojmë fundeve. Disa modele të cilat ditët që do vijnë, e kërkojnë që ta keni patjetër një fund të tillë në gardërobë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Tønder (@couturekulten)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta (@marta.losito)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BÁRBARA SANTIAGO ???? (@barbarasantiago.r)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Veronica Ferraro (@veronicaferraro)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbarita (@barbara_ines)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caetana Botelho Afonso (@caetanaba)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cassandre Ould (@cassandreould)

 

Horoskop