Dashuria e madhe e Margarita Xhepës, aktorja rrëfehet si rrallë herë për bashkëshortin
Në jetën e Margarita Xhepës ishte një dashuri e madhe: Xhaviti. Ai gjithashtu aktor, por në Teatrin e Kukullave, megjithatë i ba...
500 gr mish i grirë
1 qepë
1 gotë uji oriz të zier
1 vezë
2 lugë miell misri ose galetë
krip
piper i kuq dhe i zi
salcë
250 ml ajkë kosi
3 vezë
150 gr djathë i fortë
Fillimisht ziejmë orizin në ujë ku kemi hedhur më parë kripë dhe e lejuar më pas të ftohet. Qepën e skuqim dhe e përziejmë me mishin e grirë, hudhrën, orizin e zier. I përziejmë mirë dhe me dorë formojmë toptha. Deri sa t`i formojmë topthat, në tiganin që kemi vendosur në zjarr hedhim 2 litra ujë që të vlojnë.
Pasi të vlojë uji, i shtojmë topthat në ujin që vlon dhe i ziejmë rreth 10-15 minuta. Më pas i heqim nga uji. I shtrojmë në tepsi dhe i pjekim në furrë për rreth 20 minuta në temperaturë 220 gradë.
Në jetën e Margarita Xhepës ishte një dashuri e madhe: Xhaviti. Ai gjithashtu aktor, por në Teatrin e Kukullave, megjithatë i ba...
Këngëtarja e famshme Taylor Swift duket se nuk i interesojnë komentet e fundit të Scooter Braun. Pas grindjes së tyre pesë vjet ...
Reperi i njohur Bardhi ka marrë vëmendjen e ndjekësave kohët e fundit për shkak të një mbarëvajtjeje jo të mir&eu...