Modë / 2 Shkurt 2024, 14:30

Mos u kurseni për një palë të tilla, 10 pamje perfekte me pantallona lëkure që duhet t'i provoni menjëherë

Mos u kurseni për një palë të tilla, 10 pamje perfekte me

Ka nga ato që i kanë dashur që në fillim, po ashtu edhe nga ata që janë përpjekur t'i rezistojnë përhapjes së tyre, por në fund, të gjithë i janë nënshtruar sharmit që ato të dhurojnë.

Po flasim për pantallonat e lëkurës, një material që mund të dukesh perfekte nëse synon sportivitetin, apo edhe në rastet kur duhet të dukeni klasike. Ideale për t'u veshur me atlete dhe këpucë me takë.

Në këtë artikull po ju sugjerojmë disa modele të pantallonave lëkurë që duhet t'i keni në gardërobë patjetër për dukje "chik" në daljet e përditshmërisë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Montanari (@vicmontanari)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Michelle (@danixmichelle)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

Mos u kurseni për një palë të tilla, 10 pamje perfekte me

Mos u kurseni për një palë të tilla, 10 pamje perfekte me

Mos u kurseni për një palë të tilla, 10 pamje perfekte me

Mos u kurseni për një palë të tilla, 10 pamje perfekte me

Mos u kurseni për një palë të tilla, 10 pamje perfekte me

 

 

Horoskop