Modë / 4 Shkurt 2024, 15:42

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më mirë të javës

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Për maratonën e Javës së Modës në Paris ku u prezantua koleksioni Pranverë-Verë 2024, shumë personazhe të famshëm kanë qëndruar në rutinën e përditshme, por ka dhe nga ata që nuk janë përmbajtur, duke u pozicionuar në rreshtat e parë të këtyre eventeve të rëndësishme, si Kylie Jenner.

Në të dyja rastet veshjet e yjeve kanë tërhequr vëmendjen duke u kopjuar menjëherë edhe nga ndjekësit e tyre. Në këtë artikull po ju tregojmë zgjedhjet më të mira të javës, referuar eksprtëve të botës së modës.

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Kylie Jenner

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Emma Stone

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Dakota Johnson

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Florence Pugh

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Diane Kruger

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Bianca Balti

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Sandra Oh

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Julia Roberts

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Demi Moore

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Michelle Pfeiffer

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Sarah Jessica

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Emili Sindlev

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Kathryn Newton

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Camila Coelho

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Dua Lipa

 

Nga Emma Stone, te Kylie Jenner, këto janë yjet e veshura më

Alessia Marcuzzi

 

 

 

Horoskop