Familja / 7 Shkurt 2024, 18:14

Vjehrrat më "të këqija" u përkasin këtyre shenjave të horoskopit

Vjehrrat më "të këqija" u përkasin këtyre

Raporti me vjehrrat konsiderohet gjithmonë si shumë i ndërlikuar, Kjo për shkak se ato janë nënat që bënë gjithçka mundën për të dashurin tuaj dhe tani ndihen xheloze për ardhjen e një gruaje tjetër të rëndësishme në jetën e tij.

Por cilat vjehrra janë më të "këqijat"?

Luani:
Nënat Luan janë shumë posesive në shumicën e rasteve, kështu që si vjehrra, thjesht mund t’ju prishin qetësinë. Nëse vjehrra juaj sheh djalin e saj duke ju dhënë shumë kohë, mos u tronditni nëse bëhet xheloze! Kujdes nga keqkuptimet që ajo mund të krijojë mes jush dhe bashkëshortit tuaj. Ato janë të bezdisshme, përpiqen të mbahen për kordonin e kërthizës.

Shigjetari:
Nënat Shigjetari, kur janë të pasigurta, mund të jenë shumë të egra dhe të pasakta. Nëse keni një vjehrrë shigjetar, ajo patjetër do të përpiqet të krijojë një përçarje mes jush dhe partnerit tuaj. Mënyra e vetme për t’u marrë me të është duke mos e injoruar. Jepini asaj dashuri dhe ajo do të qetësohet.

Bricjapi:
Bricjapët nuk janë agresivë, por ata nuk do të ndërhyjnë edhe kur e dinë se mund ta zgjidhin lehtësisht luftën tuaj. Ata i shijojnë fshehurazi debatet mes jush dhe mos u zhgënjeheni nëse mësoni se të afërmit e dinë saktësisht se çfarë keni thënë me partnerin tuaj.

Horoskop