News / 12 Shkurt 2024, 14:06

Tre shenjat e horoskopit që, për fat të keq, këtë vit nuk do të kenë Shën Valentin

Tre shenjat e horoskopit që, për fat të keq, këtë vit

Dita e Shën Valentinit festohet çdo vit më 14 shkurt dhe feston dashurinë dhe romancën. Kjo është kur shumë njerëz ndihen më të hapur dhe më të pambrojtur me ndjenjat e tyre, por gjithashtu përpiqen të qëndrojnë të bazuar dhe realistë.

Më 13 shkurt 2024, Marsi takohet me Venusin dhe Plutonin në Ujor, duke rezultuar në tensione, mosmarrëveshje dhe nervozizëm – veçanërisht në horoskopët e shenjave të mëposhtme .

Demi
Lidhja e Venusit dhe Marsit me Plutonin në Ujor sjell tensione në punën tuaj, me rezultat që preken shumë edhe çështjet tuaja personale. Duhet qetësi dhe durim për të kaluar, pasi deri në datën 22 të muajit do të ketë shumë keqkuptime.

Luani
Përsëri po luani lojëra pushteti me partnerin tuaj. Kjo nevojë e juaja për të qenë vazhdimisht në qendër të vëmendjes po lodhet pak. Në kombinim me lidhjen Venus – Mars – Pluton, tensionet janë të larta dhe nervat janë në skaj. Atmosfera romantike është duke shkuar në shëtitje dhe sjelljet manipuluese që përvetësoni nuk po ju ndihmojnë.

Ujori
Tensionet, nervat, ankesat dhe, ndoshta, marrëdhëniet e paligjshme: Asgjë kjo ditë nuk është pozitive për ju. Po përpiqeni t’i imponoheni partnerit dhe kjo nuk është mirë. Pajisuni me durim për të mos humbur atë që keni.

Horoskop