News / 12 Shkurt 2024, 14:29

Jeta luksoze e vajzës së Mira Konçit dhe Shpëtim Saraçit

Jeta luksoze e vajzës së Mira Konçit dhe Shpëtim

Era Saraçi, vajza e Mira Konçit dhe Shpëtim Saraçit, edhe pse s’është fytyrë publike, nuk u ka shpëtuar vëmendjes së mediave. Duke i pasur të dy prindërit figura publike, edhe Era është bërë pjesë e tyre, përmes Instagramit ku nuk i ka të pakët ndjekësit.
Bukuroshja publikon foto herë pas here dhe nuk është e vështirë të kuptosh se sa qejf e ka Era jetën e shtrenjtë e veshjet luksoze. Ajo është kliente e markave nga më të shtrenjtat, krysesisht Louis Vuitton, Cartier, Hermes, e të tjera me rradhë. Nëse ju shkon mendja të pyesni për burimin e të ardhurave, duhet ta themi që nuk e dimë! Sikurse nuk dimë burimin e të ardhurave të shumë të rinjve që bëjnë të njëjtën jetë si ajo…

Jeta luksoze e vajzës së Mira Konçit dhe Shpëtim

Jeta luksoze e vajzës së Mira Konçit dhe Shpëtim

Horoskop