Modë / 15 Shkurt 2024, 14:34

Si u veshën VIP-at në premierën e filmit "Dy gisht mjaltë 2"

Si u veshën VIP-at në premierën e filmit "Dy gisht

Në premierën e filmit “Dy gisht mjaltë 2” me protagonistë Ermal Mamaqin dhe këngëtaren e njohur Elvana Gjata, ishin të shumtë VIP-t që morën pjesë.

Veç të tjerash një pjesë të madhe të vëmendjes e morën edhe veshjet, me të cilat personazhet e njohura kishin zgjedhur të shkelnin mbi tapetin e kuq, që pa diskutim dukeshin në kulim e shkëlqimit të tyre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olta Gixhari (@oltagixhari)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armina Mevlani (@armina_mevlani)

Si u veshën VIP-at në premierën e filmit "Dy gisht

Si u veshën VIP-at në premierën e filmit "Dy gisht

Si u veshën VIP-at në premierën e filmit "Dy gisht

Si u veshën VIP-at në premierën e filmit "Dy gisht

Si u veshën VIP-at në premierën e filmit "Dy gisht

Si u veshën VIP-at në premierën e filmit "Dy gisht

 

Horoskop