Modë / 12 Mars 2024, 13:46

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë pranverën këtë vit; Modelet që mund t'i kopjoni menjëherë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Mund të themi plotësisht se është koha e përshtatshme për të filluar të mendojmë për blerjet e pranverës.

Dhe e dini se ku e kanë vendosur theksin këtë vit njerëzit e botës së modë? Pikërisht tek xhaketa e lëkurës. Një material i cili është i kombiunueshëm me çdo veshje, këpucë etj.

Për ngjyrat mund të luani me çfarë të dëshironi, ajo që është thelbësore dhe që bën diferencën është materiali i lëkurës. Ja disa sugjerime që mund t'i kopjoni menjëherë:

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

Xhaketa e lëkurës, "perla" që do pushtojë

 

 

Horoskop