Modë / 17 Mars 2024, 13:21

Xhinset më "cute" të pranverës? Bëhuni gati për të blerë këtë super model

Xhinset më "cute" të pranverës? Bëhuni gati

Xhinset e gjera janë padyshim ato më "IN" të kësaj pranvere. Janë super komode dhe dhe mund të vishet nga mëngjesi deri në darkë.

Nëse në sezonet e tjera fokusi kanë qenë pantallonat e ngushta që nxirrnin në pah linjat elegante, tashmë ka ndryshuar dhe në blerjet e reja patjetër që duhet të jenë në listë edhe një palë pantallona të gjera. Ja disa modele.

Xhinset më "cute" të pranverës? Bëhuni gati

Xhinset më "cute" të pranverës? Bëhuni gati

Xhinset më "cute" të pranverës? Bëhuni gati

Xhinset më "cute" të pranverës? Bëhuni gati

Xhinset më "cute" të pranverës? Bëhuni gati

Xhinset më "cute" të pranverës? Bëhuni gati

Xhinset më "cute" të pranverës? Bëhuni gati

Xhinset më "cute" të pranverës? Bëhuni gati

Xhinset më "cute" të pranverës? Bëhuni gati

Xhinset më "cute" të pranverës? Bëhuni gati

Horoskop