Modë / 22 Mars 2024, 15:17

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet të keni për pranverën

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Kur Diane Von Furstenberg e prezantoi atë në 1973, ajo nuk mund ta dinte se fustani me lidhje në mes, do të bëhej jo vetëm simboli i një epoke, por do të arrinte sukses global. Në fakt, stilistja belge krijoi një fustan me lidhje, të printuara me modele të ndryshme që variojnë nga lulet tek abstraktet dhe ato me motive kafshësh.

Sot gjithashtu janë një ndër modelet më të preferuara për në përditshmëri apo edhe në evente të veçanta.

Në këtë artikull do ju tregojmë disa modele pranverore që secila pre nesh duhet të ketë patjetër në gardërobë.

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

Fustanet me lidhje në mes, modelet më "IN" që duhet

 

 

Horoskop