Modë / 2 Prill 2024, 12:35

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë namin këtë sezon

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Stinët kalojnë, tendencat e reja vijnë, por pantallonat e gjera mbeten gjithmonë aty në krye të listës së gjërave të domosdoshme.

Këtë dimër i kemi parë praktikisht kudo, i kemi veshur në të gjitha mënyrat dhe i kemi treguar në çdo kohë të ditës dhe të mbrëmjes. A menduat se momentit të tyre i erdhi fundi? Sigurisht që jo!

Po ashtu pantallonat e reja dominojnë gjithashtu në koleksionet pranverë- verë 2024 dhe siç duket nuk kanë ndërmend ta braktisin dollapin tonë së shpejti.

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

Pantallonat e gjera, modelet më "IN" që do bëjnë

 

Horoskop