Modë / 4 Prill 2024, 14:31

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh dhe make-up-i për të shkëlqyer në ditën tuaj

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh
Mund të themi se zyrtarisht sapo ka nisur sezoni i dasmave. Pranvera dhe me një pikë kulmore vera, janë dy stinët ku çiftet preferojnë të organizojnë ceremoninë e dasmës për shkak edhe të motit të ngrohtë.

Me caktimin e ditës se kur do të zhvillohet eventi, fillon stresi i përzgjedhjeve: Ambienti ku do të zhvillohet, lista e të ftuarve, modeli i flokëve të nuses, fustanet, kostumet e dhëndrit etj.

Ndaj këtë artikull nuset do t’i mbajmë më në fokus, pasi po ju tregojmë disa modele flokësh që mund të frymëzoheni për ditën tuaj të ëndrrave.

(Fotot: Pinterest)

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh

Martoheni këtë verë? Këto janë disa modele flokësh

 

 

 

Horoskop