News / 19 Prill 2024, 14:51

Këngë, kërcim e të qeshura, hareja e fermerëve në kuzhinën e Fermës Vip

Këngë, kërcim e të qeshura, hareja e fermerëve në

Është vënë re që nga dita e parë, harmonia dhe bashkëjetesa e qetë mes fermerëve të Fermës Vip. Ulen çdo ditë të hanë bashkë, kërcejnë, këndojnë dhe nuk kanë fare dëshirë të konfliktohen me njëri tjetrin. Edhe atëherë kur e bëjnë, nxiton kush e kush të sqarohet sa më parë. Mirëpo sot, kuzhina e Fermës Vip e ka tejkaluar gjendjen e mirë që ka zakonisht, sepse I ka përfshirë fermerët në një atmosferë gëzimi, përmes këngëve të qeshurave e kërcimit.

Xhesika, Baby G, Mariana, Buçko dhe Albano kanë kërcyer në ambientet e kuzhinës. Kërcimi i këtij të fundit shkaktoi të qeshura mes tyre, ndersa aktori dhuroi një performancë siç vetëm ai di.

Ju mund të ndiqni fermerët tuaj të preferuar në dy kanalet e platformës digjitale Tring, Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

 

Horoskop