News / 20 Prill 2024, 11:29

Debati me Ditean, Flori: Valeri është pa shtyllë kurrizore, e ndron pllakën nga fryn era

Debati me Ditean, Flori: Valeri është pa shtyllë kurrizore, e

Në spektaklin e mbremshëm, Ditea u përfshi në një konflikt me Valerin.

I pyetur nga Fjoralba Ponari, se cilët janë katër fermerët më punëtorë në fermë, Valeri nuk ka përmendur emrin e Diteas. Kjo e revoltoi këtë të fundit.

Sot, teksa pinin kafen e mëngjesit, një pjesë e fermerëve e kanë diskutuar deklaratën e Valerit. Flori u shpreh se ai nuk ka një qëndrim dhe është pa shtyllë kurrizore, pasi shkon nga fryn era.

Pjesë nga biseda:

Flori: Kur je pa shtyllë kurrizore, e ndon pllakën nga fryn era, këto nuk më pëlqejnë mua. Valeri nuk ka një qëndrim. Dje tha s’kuptova pyetjen, sot në mëngjes tha e bëra kastile

Ditea: Po pse reagova në atë mënyrë unë? Ai s’kupton pyetjen? Këtë t’ia thoj ndonjërit që se njeh, ndonjërit që s’ka qenë këtu, por jo mua

Flori: U pyet kush janë katër njerëzit që punojnë më shumë

Ditea: A tha s’kuptova pyetjen. Fillova unë që ju hodha. Tani ka thënë që e tha kastile

Buçko: Imagjino tha vjen Çiljeta tek stalla, Çili ja bëntë me shenjë jo jo. Imagjino ku shkon kulmi i kësaj gjëje.Çiljeta ka punuar këtu brenda

Ditea: Jo, nuk ja heq Çilit unë që ka punuar, por jo tek stalla. Çili ka harruar ku i bije stalla,/vizionplus

 

Horoskop