News / 21 Prill 2024, 13:43

Punët e fermës shkatojnë përçarje mes fermerëve, Buçko: Secili të gatuajë për grupet e veta

Punët e fermës shkatojnë përçarje mes fermerëve,

Punët e fermës kanë shkaktuar përçarje mes fermerëve.

Buçko teksa po bisedonte me Elsën dhe Valerin u shpreh se ai nuk do të gatuajë më për të gjithë por për grupin e tij.

Gledisi tha se është shumë e lodhshme për të nëse gatuan për të gjithë.

Gjithashtu edhe Elsa ka ndërë të njëjtin mendim me të pasi nëse gatuan për të gjithë humbet shumë kohë.

Pjesë nga biseda:

Gledisi: Nuk mund të gatuhet për 16 persona dhe të lash 16 pjata. Nuk mundesh.

Valeri: Pse?

Gledisi: Nuk mundesh o Valer, është shumë e lodhshme dhe humbet gjysmën e ditës. Do të gatuaj për grupin tim.

Valeri: Për cilin grup? Paskeni grupe, bukur.

Elsa: E kuptoj se çfarë do të thotë. Shumë e rëndë është, së paku secili të laj pjatën e vetme sepse lodhesh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Horoskop