News / 22 Prill 2024, 08:55

Renisi tenton ta acarojë, Rozana: Jam shoqja jote, do të të ndihmoj

Renisi tenton ta acarojë, Rozana: Jam shoqja jote, do të të

Renisi tentoi të “acaronte” Rozanën, duke u përpjekur të analizojë lëvizjet e saj që nga momenti i futjes në “Ferma VIP”.

Ai theksoi se Rozana intervistoi Dijonisin sapo u fut në shtëpi, pasi ai është shpallur i preferuar disa herë nga publiku.Nga ana tjetër, Rozana me shaka tha se ajo ka si qëllim që ta ndihmojë Renisin, pasi ata të dy janë shokë.

Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2 janë kanalet e paltformës Tring ku mund të ndiqni 24 orë në shtatë ditë të javës çdo gjë që ndodh brenda rrethimit të Fermës VIP./vizionplus

Horoskop