Modë / 8 Maj 2024, 14:20

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më "cool" për sezonin

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më

Kush nuk do të donte të qëndronte mbi taka në çdo moment të ditës, falë një pamjeje dhe elegance të mrekullueshme që ato ofrojnë. Por, kjo është e pamundur nëse janë jo komforte dhe të parehatshme.

Sigurisht besoj e merrni me mend se kur flasim për rehati e kemi fjalën për një takë jo shumë të lartë, por lartësi mesatare që ruan hijeshinë dhe komoditetin.

Në këtë artikull të Living do ju tregojmë disa modele këpucësh dhe sandalesh me takë që do ju bëjnë t’i dashuroni menjëherë.

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më

Këpucë me takë dhe të rehatshme; 12 modelet më

 

Horoskop