Modë / 11 Maj 2024, 13:30

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja çfarë do ju duhet patjetër në gardërobë këto kohë

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Çfarë pranvere apo vere do të ishte kjo pa trendin e frutave në veshje apo aksesorë?! Bëhuni gati sepse ky do të jetë padyshim sezoni më i "shijshëm" dhe më "cool" i vitit.

Që nga bluzat, pantollonat, fustanet, kanotjeret, japsuti, këpucët, sandalet, aksesorët, çantat etj, do të përmbajnë printe të frutave të cilat do i dhurojnë pamjes elegancën, sportivitetin dhe stilin e duhur.

Në këtë artikull po ju tregojmë disa nga veshjet dhe aksesorët me që duhet t'i kopjoni menjëherë pa u mendua për blerjet tuaja të reja.

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Aksesorë

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Veshjet dhe aksesorët me fruta, trendi më "IN" i sezonit. Ja

Horoskop