Modë / 13 Maj 2024, 12:16

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më mirë këtë javë!

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Bota e modës nuk ndalet kurrë. Edhe mes tapeteve të kuq apo "fotoshooting", yjet e famshme të botës na bëjnë t'i ëndërrojmë veshjet e tyre.

Në këtë artikull po ju zbulojmë se cilët janë cilësuar si personazhet e veshur më mirë këtë javë sipas ekspertëve të modës.

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Lili Reinhart

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Anya Taylor

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Kasia Smutniak

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Camila Mendes

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Kate Hudson

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Jennifer Lopez

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Dharma Mangia

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Gabrielle Union

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Gigi Hadid

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Riley Keough

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Jennifer Connelly

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Leatitia Casta

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Phoebe Waller-Bridge

Sydney Sweeney, Lili Reinhart dhe yjet e tjerë të veshura më

Emily Ratajkowski

Horoskop