Modë / 14 Maj 2024, 14:13

Ekspertët bien dakord, ky është i vetmi model flokësh që mund t’i shkojë kujtdo

Ekspertët bien dakord, ky është i vetmi model flokësh

Brigitte Bardot ka frymëzuar gjenerata të tëra me klasin, pamjen dhe sharmin e saj. Aktorja franceze ka tipare dhe stil të pa ngatërrueshëm me askënd tjetër dhe sot ende diskutohen e kopjohen, veçanërisht prerja e famshme “Bardot”, e cila aktualisht është një nga termat më të kërkuar në “Google”.

Sinonimi i flokëve perfekt si të aktores përfshin balluke te ndara në dy anët e fytyrës, të kthyera dhe me volum. Ajo ishte bionde, por këto balluke i shkojnë çdo ngjyre, për sa kohë kanë rregullsinë që po kërkon.

Ky trend po merr shumë vëmendje së fundmi, madje shumë personazhe publikë po e promovojnë duke rikthyer vitet ‘70 edhe njëherë.

Ekspertët bien dakord, ky është i vetmi model flokësh

Stilistët e flokëve theksojnë se këto balluke i shkojnë edhe vajzave me fytyrë rrumbullake, po aq sa atyre me fytyrë të gjatë dhe më të hollë.

Sekreti i mirëmbajtjes është kthimi me tharëse dhe krehër për t’u dhënë volumin që duhet.

Horoskop