Modë / 16 Maj 2024, 13:42

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në tapetin e kuq

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Edicioni i 77-të i Filmit në Kanë është hapur. Ai është një nga eventet vjetore më të shumëpritura për dashamirët e skenës kinematografike dhe më gjerë.

Ashtu siç tradita e kërkon, do të jenë të shumtë emrat që do t'i shohim të mbërrijnë në ditët e shfaqjeve dhe premierave, deri më 25 maj.

Natën e hapjes në tapetin e kuq kaluan yje si Meryl Streep , Jane Fonda, Juliette Binoche, Heidi Klum, Shanina Shaik etj. Por, gjithsesi në këtë artikull po ju tregojmë se si dukeshin ata dhe të tjerë në këtë event magjik.

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Eva Green

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Greta Gerwig

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Naomi Campbell

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Cindy Bruna 

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Iris Mittenaere

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Sabrina Elba

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Anya Taylor-Joy

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Elsa Pataky

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Maria Borges

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Putri Marino 

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Blanca Blanco

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Leila Behkti

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Flora Coquerel

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Lisa Opie

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Romane Bertrand

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Eva Green

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Jane Fonda 

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Heidi Klum 

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Mouna Ayoub

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Lea Seydoux

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Greta Gerwig

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Lily Gladstone

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Meryl Streep

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Helena Christensen

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Taylor Hill

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Juliette Binoche

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Emanuelle Beart 

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Virginie Ledoyen

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Romee Strijd

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Vicky Krieps

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Emilie Dequenne

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Anna Ferzetti

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Shanina Shaik

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Rose Bertram

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Thalia Besson

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Zoe Wittock

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Sandy Aouad

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Paola Turani

Festivali i Filmit në Kanë 2024; Të gjitha pamjet e yjeve në

Farhana Bodi

Horoskop