News / 24 Maj 2024, 18:19

E blenë për 5 milion euro, Chiara Ferragni dhe Fedez nxjerrin në shitje shtëpinë e tyre në liqenin e Comos

E blenë për 5 milion euro, Chiara Ferragni dhe Fedez nxjerrin në

Një kapitull i ri i shtohet ndarjes mes Chiara Ferragni dhe Fedez. Vila Matilda, rezidenca luksoze në liqenin e Komos e blerë nga familja Ferragnez as një vit më parë për 5 milionë euro, do të shitet. Lajmi, i përhapur fillimisht nga Selvaggia Lucarelli, po bën xhiron e internetit dhe po mbush faqet e gazetave italiane. Sepse Villa Matilda – një rezidencë në tre kate, me një pishinë dhe një park afërsisht 1000 metra katrorë – ishte shtëpia e ëndrrave të ish-çiftit.

E blenë për 5 milion euro, Chiara Ferragni dhe Fedez nxjerrin në

Të dy e blenë atë në janar 2023 dhe kaluan fundjavën e parë familjare atje në korrik. Më pak se një vit më vonë, gjithçka ndryshoi.

E blenë për 5 milion euro, Chiara Ferragni dhe Fedez nxjerrin në

“Ëndrra e shtëpisë së madhe në Como të blerë as një vit më parë nga familja Ferragnez (me sa duket nga Fedez) përfundon gjithashtu. Vila Matilda del në shitje. Vila është e aksesueshme nga liqeni (dhe me mjaft vështirësi nga toka, gjë që e bën atë të pakëndshme”, shkruan Lucarelli në Instagram Stories. Ajo ishte e para që zbuloi skandalin e pandoros dhe sapo ka publikuar një libër të titulluar ‘Il Vaso di Pandoro’

E blenë për 5 milion euro, Chiara Ferragni dhe Fedez nxjerrin në

E blenë për 5 milion euro, Chiara Ferragni dhe Fedez nxjerrin në

E blenë për 5 milion euro, Chiara Ferragni dhe Fedez nxjerrin në

E blenë për 5 milion euro, Chiara Ferragni dhe Fedez nxjerrin në

Horoskop