News / 28 Maj 2024, 15:30

Sfidë nga Agai: Të ndarë në grupe, fermerët do të ndërtojnë ambientin e plazhit ose kampingut

Sfidë nga Agai: Të ndarë në grupe, fermerët do të

Një tjetër sfidë po zhvillohet në “Ferma VIP”.

Përmes një zarfi, Agai lajmëroi fermerët se duhet të ndërtojnë ambientin e një “plazhi” ose atë të një kampingu.

Vajzat dhe djemtë u ndanë në dy grupe, ku ambienti i plazhit do të ndërtohet nga vajzat dhe kampingu nga djemtë. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Të dy grupet nisën nga puna, teksa njëri prej tyre do të shpallet fitues.

Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2 janë kanalet e paltformës Tring ku mund të ndiqni 24 orë në shtatë ditë të javës çdo gjë që ndodh brenda rrethimit të Fermës VIP./vizionplus

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Horoskop