Modë / 2 Qershor 2024, 12:00

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më bukur këtë javë

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Këtë muaj u organizua eventi më i rëndësishëm, ai i Festivalit të Filmit në Kanë, edicioni i 77. Të shumtë ishin aktorët e Hollivudit dhe yjet e tjerë të ekraneve të cilët morën pjesë në këtë organizim madhështor.

Çmime të rëndësishme u akorduan për aktorët dhe aktoret të cilët kanë shkëlqyer këtë vit në botën e kinematografisë, ku regjisori Sean Baker mori çmimin e rëndësishëm atë të “Palmës së Artë”.

Në këtë artikull rëndësinë më të madhe do ja kushtojmë yjeve dhe pamjes së tyre në tapetin e kuq dhe ja si dukeshin ato.

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Nga Benedetta Porcaroli tek Rihanna, këto janë yjet e veshura më

Horoskop