Modë / 4 Qershor 2024, 15:23

"Garden Girl" trendi më i ri i veshjeve që do pushtojë sezonin

"Garden Girl" trendi më i ri i veshjeve që do pushtojë

Bëhuni gati për epokën e “Garden Girl”, trendi më i ri që po bëhet i njohur në TikTok dhe më gjerë. Nuk e dimë nëse ka ndikuar sezoni i ri i “Birdgerton” apo Met Gala, por një gjë është e sigurt, “trendi i kopshtit” do të pushtojnë verën këtë vit.

Këto janë disa modele që do t’ju duhen patjetër në gardërobë, ndaj mos u mendoni dy herë.

"Garden Girl" trendi më i ri i veshjeve që do pushtojë

"Garden Girl" trendi më i ri i veshjeve që do pushtojë

"Garden Girl" trendi më i ri i veshjeve që do pushtojë

"Garden Girl" trendi më i ri i veshjeve që do pushtojë

"Garden Girl" trendi më i ri i veshjeve që do pushtojë

"Garden Girl" trendi më i ri i veshjeve që do pushtojë

"Garden Girl" trendi më i ri i veshjeve që do pushtojë

"Garden Girl" trendi më i ri i veshjeve që do pushtojë

 

 

Horoskop