Modë / 5 Qershor 2024, 12:35

Burrata, tortelini, briosh, çantat që do bëjnë namin këtë verë

Burrata, tortelini, briosh, çantat që do bëjnë namin

Edhe për një stil të tillë nuk na shkonte mendja, por po nga bota e modës mund të presim gjithçka.

Ju shkon mendja për të ngrënë shumë shpesh? Mbase në vërtetë nuk do të ndodhë, por duke e pasur gjithnjë më vete ushqimin në një formë jo të zakonshme, ndoshta ju bën të ndjeheni më mirë.

Çanta në formë burrata, tortelini, briosh etj, do jenë trend i kësaj vere dhe mus u çuditni kur t’i shihni në rrugët e qytetit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vautrait

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dedicated to Balenciaga by Demna (@demnagram)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEDERICO CINA (@federicocinaofficial)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEMAIRE (@lemaire_official)

Burrata, tortelini, briosh, çantat që do bëjnë namin

Burrata, tortelini, briosh, çantat që do bëjnë namin

Burrata, tortelini, briosh, çantat që do bëjnë namin

Burrata, tortelini, briosh, çantat që do bëjnë namin

Horoskop