Astroliving / 13 Qershor 2024, 19:00

Hëna e bardhë hyn te Binjakët, ja 3 shenjat që do fitojnë shumë para deri në janar 2025

Hëna e bardhë hyn te Binjakët, ja 3 shenjat që do

Që nga nëntori i vitit 2023, Hëna e Bardhë Selena ishte te Demi dhe dje ka hyrë te Binjakët për pothuajse shtatë muaj.

Hëna e bardhë Selena në Binjakët Daton:
-hyn më 12 qershor 2024
-del me 13 janar 2025

Çfarë është Selena e Hënës së Bardhë në Astrologji?
Selena, Hëna e Bardhë, nuk është një planet astrologjik, por një “pikë virtuale” e lidhur me orbitën e Hënës, pika e orbitës më afër Tokës.

Selena është e lidhur me mbrojtjen, hyjninë dhe altruizmin e engjëllit mbrojtës në astrologji. Zona (shenja e zodiakut dhe shtëpia astrologjike) ku shfaqet Hëna e Bardhë në horoskopin e lindjes merr mbrojtje të veçantë, një bekim për veprat fisnike, vetëmohuese të paraardhësve tanë.

Ky fenomen sjell shumë përfitime për të gjitha shenjat e Zodiakut, por tre shenja do të jenë veçanërisht të bekuara dhe do të gëzojnë përfitime të shumta.

Demi

Hëna e Bardhë tek Binjakët më së shumti prek shtëpinë e dytë, e cila është përgjegjëse për financat, burimet, pronën, vetëvlerësimin. Kjo është periudha kur do të mund të gjeni lehtësisht një punë të re ose një burim të ri të ardhurash… nëse dëshironi. Këta janë muaj shumë të favorshëm për krijimin e burimeve të reja pasive të të ardhurave, investimet dhe krijimin e një plani financiar.

Gjithashtu, mund të prisni që borxhet tuaja të kthehen, ndoshta edhe ato që keni harruar. Nëse ju ofrohet një shumë parash ose një dhuratë e vlefshme, pranoje si një shpërblim të merituar. Përveç kësaj, të gjitha investimet financiare dhe blerjet e mëdha që bëni tani do të shpërblehen. Do të ndiheni më të sigurt financiarisht se më parë dhe do të vini re se fluksi juaj i parave po rritet dhe po shkon shumë më mirë.

Binjakët

Për përfaqësuesit e Binjakëve shtatë muajt e ardhshëm do të jenë një periudhë shumë, shumë e mirë për ju, në të cilën shanset për të realizuar ëndrrat tuaja do të rriten. Shumë nga dëshirat dhe qëllimet tuaja të mira do të realizohen më shpejt nga sa prisni.

Shtigje dhe mundësi të reja hapen përpara jush, përfshirë edhe jetën tuaj personale. Nëse jeni në kërkim të dashurisë, gjatë kësaj periudhe është e mundur të takoni personin që është vërtet i destinuar për ju. Kjo është gjithashtu koha për mundësi të reja kur bëhet fjalë për vetë-realizimin, pra gjetjen e punës ose hobit të duhur.

Gjatë asaj periudhe, ju vetë bëheni një ndihmë e vlefshme për njerëzit përreth jush, pra do keni aftësinë për të ndihmuar njerëzit e tjerë me fjalë dhe vepra. Në përgjithësi, kjo është një periudhë frymëzimi në të cilën do të ndjeni se po bëni diçka vërtet të rëndësishme dhe të dobishme për botën përreth jush.

Mund të gjeni një hobi të ri, të bëni miq dhe njohje të reja dhe të përmirësoni marrëdhëniet me njerëzit përreth jush, qoftë në jetën tuaj personale apo në partneritet.

Luani

Kalimi i Hënës së Bardhë ndikon në shtëpinë e 11 dhe simbolizon të ardhmen tuaj dhe engjëllin tuaj mbrojtës. Gjatë kësaj periudhe, në jetën tuaj mund të shfaqet një person që do të bëhet mbrojtësi juaj, do t’ju ndihmojë të zbatoni planet tuaja dhe do t’ju japë këshillat e duhura. Kjo është edhe koha kur ju mund të merrni pjesë në fatin e një fëmijës; ju mund të bëheni prind, të bëheni kumbari i dikujt ose të ndihmoni fëmijën e një shoku ose të afërmi.

Shtëpia e 11 shoqërohet edhe me fitimin e një pozicioni në shoqëri, kështu që ju keni mundësi për vetërealizim përmes internetit, duke krijuar blogun tuaj, kanalin YouTube ose faqen tuaj në rrjetet sociale. Shumë njerëz do të jenë të interesuar për ju, veçanërisht nëse ofroni informacione ose produkte që janë të dobishme për të tjerët.

Kjo periudhë do t’ju sjellë lumturi dhe mbështetjen e engjëllit tuaj mbrojtës, do të ndiheni të lumtur dhe rrethanat, informacionet dhe njerëzit e nevojshëm do të vijnë vetë. Shtëpia e njëmbëdhjetë simbolizon imazhin e së ardhmes, kështu që ëndrrat, shpresat dhe pritjet tuaja do të reflektojnë shpejt në realitetin përreth dhe do të realizohen. Ëndërroni gjëra të mira për veten dhe për njerëzit e tjerë.

Horoskop