Modë / 15 Qershor 2024, 13:48

Pantallona Bermuda, disa ide se si t'i vishni nga mëngjesi deri në darkë

Pantallona Bermuda, disa ide se si t'i vishni nga mëngjesi deri

Pavarësisht motit të luhatshëm, mund të themi se vera është shumë afër. Tani mund të fillojmë të vishemi me pantallona të shkurtra dhe kryesisht stili i pantallonave bermuda, me gjatësi deri në afërsi të gjurit, ofrojnë një komoditet në përditshmëri dhe do ju bëjnë të dukeni më stil.

Bermudat janë një zgjedhje e përsosur mes pantallonave të shkurtra dhe atyre të gjata dhe nëse mendoni se ato nuk janë të lehta, ju vërtetojmë se e keni gabim.

Një ide se si mund t’i kombinoni në mënyrë sportive pantallonat bermuda, është me një këmishë lino, një çantë në formë kovë dhe me sandale të sheshta. Por të veshura me një xheketë sportive dhe me sandale me takë do të dukeni perfekte edhe për në zyrë.

Më poshtë do ju tregojmë pesë mënyra se si të kombinoni pantallonat bermuda.

Pantallona Bermuda, disa ide se si t'i vishni nga mëngjesi deri

Pantallona Bermuda, disa ide se si t'i vishni nga mëngjesi deri

Pantallona Bermuda, disa ide se si t'i vishni nga mëngjesi deri

Pantallona Bermuda, disa ide se si t'i vishni nga mëngjesi deri

Pantallona Bermuda, disa ide se si t'i vishni nga mëngjesi deri

Horoskop