Modë / 17 Qershor 2024, 13:51

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil në zyrë

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil

Asgjë tjetër si pëlhura e linosë nuk na e sjell ndjesinë e verës dhe freskinë e saj. E papërpunuar, me ngjyrë apo me model, është materiali që na shoqëron nga maji deri në shtator. Karakteristika e tij më e njohur është freskia, e ndjekur edhe nga një prakticitet i lakmueshëm dhe aftësia për ta përdorur atë për veshje të përditshme ose elegante.

Ato variojnë nga këmisha klasike deri tek pantallonat shumë të dashura, përmes xhaketave, bluzave, fustaneve deri tek aksesorët si kapele dhe çanta.

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil

Linoja kryefjala e verës, 10 veshje për t'u dukur plot stil

Horoskop