News / 25 Qershor 2024, 10:04

29 mijë nxënës testohen sot në provimin e dytë të lirimit

29 mijë nxënës testohen sot në provimin e dytë të

Këtë të martë rreth 29 mijë nxënës të klasave të 9-ta do t’i nënshtrohen provimit të dytë të lirimit, atij të matematikës.

Provimi ka nisur në orën 10:00 dhe do të zgjasë 2 orë e 30 minuta. Provimi i fundit, ai i gjuhës së huaj do të zhvillohet në datën 28 qershor.

Ai mund të jetë në gjuhën angleze, italiane, gjermane apo franceze, e cila në planin mësimor të arsimit të mesëm të ulët, trajtohet si gjuhë e huaj e detyruar në nivelin gjuhësor.

Horoskop