News / 10 Korrik 2024, 10:30

Çfarë ka e ëma e J.Lo me Ben Affleck që kërkon divorcin e tyre të menjëhershëm?!

Çfarë ka e ëma e J.Lo me Ben Affleck që kërkon

Rikthimi i J. Lo dhe Ben Affleck mund të përfundojë shumë shpejt,edhe zyrtarisht! Pëshpëritjet për sherret në çift kanë javë në qarkullim, ndërsa tani edhe nëna e J. Lo dëshiron që vajza e saj të fokusohet në karrierën dhe familjen e saj. Më parë ajo ka qenë fansja më e madhe e Benit! Çfarë shkoi keq?

Faza e muajit të mjaltit mund të ketë përfunduar për J. Lo dhe Ben Affleck. Thashethemet janë përhapur prej muajsh, të nxitura nga fotot e tyre duke hequr unazat e martesës dhe duke jetuar të ndarë. Familja dëshiron që J.Lo të fokusohet në karrierën e saj të suksesshme dhe binjakët adoleshentë, dhe këngëtarja po përballet me një zgjedhje të vështirë, të ndjekë udhëzimet e nënës së saj dhe të vazhdojë përpara, ose të përpiqet të shpëtojë martesën.

Çfarë ka e ëma e J.Lo me Ben Affleck që kërkon

Nëna e Jennifer Lopez, Guadalupe Rodríguez është e shqetësuar. Duke parë lajmet e fundit në lidhje me problemet në martesën e J. Lo me Ben Affleck-un, nëna e saj beson se Jennifer po humbet veten. Ajo po i kërkon vajzës së saj të marrë në konsideratë përfundimin e marrëdhënies për të shmangur probleme të mëtejshme.

Ky lajm vjen si befasi, duke pasur parasysh se nëna e Jennifer Lopez më parë ishte shumë mbështetëse për Ben Affleck. Në vitin 2023, ajo deklaroi se ishte lutur për ribashkimin e tyre për 20 vjet. Nëse këto raportime të brendshme janë të sakta, ngrihet pyetja: çfarë e shkaktoi këtë ndryshim të madh? Fansat mbeten të pyesin se çfarë shkoi keq teksa përpiqen të kuptojnë fundin e mundshëm të martesës së tyre.

Horoskop