"Kam pasqyrë", Ronela Hajati u përgjigjet të gjithë atyre që e kritikojnë për peshën
Këngëtarja e njohur shqiptare, Ronela Hajati, ka bërë një reagim të fuqishëm në llogarinë e saj në Instagram...
Kjo recetë u përgatit nga Nila Iljazi
PËRBËRËSIT: karkaleca rreth 500 g, 200 g djathë i bardhë, 2 qepë të thata, 2 thelpinj hudhër, salcë e trashë domatesh, domate të vogla, verë e bardhë, majdanoz, fara speci djegës, piper, rigon dhe spec i kuq.
PËRGATITJA: Në fillim skuqim qepën e prerë imët me vaj ulliri, shtojmë karkalecat dhe hudhrën. Pasi karkalecat të kenë marë ngjyrë i shuajmë me verë. Në këtë moment shtojmë domatet, më pas salcën dhe erëzat. Sapo salca të jetë trashur, copëtojmë djathin dhe shtojmë majdanozin. Tiganin e vendosim 5 minuta në furrë të parangrohur vetëm sa të shkrijë djathi.
Këngëtarja e njohur shqiptare, Ronela Hajati, ka bërë një reagim të fuqishëm në llogarinë e saj në Instagram...
"Silent quitting” apo fenomeni kur punonjësit zgjedhin të mos japin më shumë se minimumi i kërkuar po perhapet ndjeshem në...
Vjen një pikë kur të duket sikur gjithë bota të është kthyer kundër dhe stresi arrin kulmin duke u shpalosur në f...